Actievoorwaarden

De HARIBO ‘Win een Graffiti Workshop’-actie loopt van 9 juli t/m 16 september 2018. Bij aankoop van een HARIBO F!ZZ product* maak je kans op één van de 100 BE Graffiti Workshops.   

Om deel te kunnen nemen dien je een account aan te maken ter verificatie van je e-mailadres. Bij volgende deelnames kun je met deze accountgegevenen inloggen. Om kans te maken op één van de Graffiti Workshops stuur je je kassabon van HARIBO F!ZZ in via de actiepagina. Vervolgens wordt gecontroleerd of de kassabon aan de voorwaarden voldoet. Is dit het geval, dan wordt op automatische en willekeurige wijze (door middel van een sweepstake) bepaald of er een prijs gewonnen is. Je mag maximaal 5 kassabonnen per dag indienen. 

De prijs is een Graffiti Workshops voor 2 personen t.w.v. €100,-. Als je gewonnen hebt, ontvang je een e-mail met daarin een voucher met unieke code en een link naar de actiepagina van Graffitinetwerk. Op deze actiepagina kan je met jouw unieke code een Graffiti Workshop, uitgevoerd door Graffitinetwerkreserveren. De workshops worden verzorgd in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Antwerpen en Brussel op door Graffitinetwerk vastgestelde data. 

Voor elke workshop is een deelname van 10 personen vereist. Mocht de groep op de door jou gekozen locatie, datum en tijd onverhoopt niet vol raken, zal Graffitinetwerk contact met je opnemen en kun je een andere datum kiezen. Extra deelnemers kunnen meedoen tegen een bijbetaling van €50,- per persoon. 

Per deelnemer wordt er maximaal één prijs weggegeven. Heb je een Graffiti Workshop voor 2 personen gewonnen, dan kun je gedurende de resterende actieperiode geen kassabonnen meer invoeren.  

Happy Cherries F!ZZ (200g), Bananas F!ZZ (175g), Happy Cola F!ZZ (200g), Dragibus F!ZZ (200g), Jamaica F!ZZ (200g), Miami F!ZZ (200g), Rainbow F!ZZ (200g), Pasta Frutta F!ZZ (200g), Zure Spenen F!ZZ (175g) en Zure Bonen F!ZZ (225g).