Ben je 13 jaar of ouder?
Avez-vous 13 ans ou plus?

Kies een land en vul je leeftijd in.
Choisissez un pays et entrez votre âge.

Actievoorwaarden

De Carrefour-actie ‘I Love HARIBO’ loopt van 22 april 2019 tot 1 juli 2019. Bij aankoop van een Haribo verpakking bij Carrefour maak je kans op een van de 5 elektrische Haribo bakfietsen. 
 
Om deel te kunnen nemen moet je een account aanmaken ter verificatie van je e-mailadres. Bij volgende deelnames kun je met deze accountgegevens inloggen. Om kans te maken op een van de 5 elektrische Haribo bakfietsen stuur je je kassabon in via de actiepagina. Vervolgens wordt gecontroleerd of de kassabon aan de voorwaarden voldoet. Is dat het geval, dan wordt op automatische en willekeurige wijze (door middel van een sweepstake) bepaald of er een prijs gewonnen is. De prijzen worden na afloop van de actie willekeurig aan de winnaars toegewezen. Je kan dus niet zelf kiezen welk design (met snoepjes) je fiets krijgt.  
  

De actie geldt alleen bij de deelnemende Carrefour supermarkten 
De kassabon dient duidelijk leesbaar te zijn en de volgende zaken te bevatten:  

  • Naam van het Carrefour verkooppunt  
  • Naam van je Haribo product  
  • Datum van de kassabon 

Nog een keer meedoen? Dat kan! Om fraude te voorkomen mag je maximaal 5 kassabonnen inzenden per dag. We geven per persoon maximaal één bakfiets weg, dus heb je eenmaal gewonnen, dan maak je verder geen kans meer op een prijs. Een kassabon mag slechts eenmaal worden ingestuurd. 
   

Op uiterlijk 15 juli 2019 ontvangen de winnaars een e-mail met het goede nieuws en instructies hoe ze de prijs kunnen claimen. Na ontvangst van deze mail heb je 14 dagen tijd om de prijs te claimen door je contactgegevens door te geven aan Haribo. Gedurende deze 14 dagen zullen we je eenmaal een herinnering sturen per mail. Indien de prijs na 14 dagen niet is geclaimd, vervalt de prijs en gaat deze weer in de prijzenpot.