Ben je 13 jaar of ouder?
Avez-vous 13 ans ou plus?

Kies een land en vul je leeftijd in.
Choisissez un pays et entrez votre âge.

Actievoorwaarden

Deze geld-terug-actie loopt van 5 augustus 2019 tot en met 30 september 2019. Door een consumentenverpakking HARIBO Happy Cherries te kopen krijg je de mogelijkheid om het volledige aankoopbedrag van het product teruggestort te krijgen. Voor deze actie zijn er 7500 uit te betalen cashbacks vastgesteld. Let op: voor deze geld-terug-actie geldt op=op. De volgende grammages doen mee met deze geld-terug-actie: 70g, 75g, 185g, 200g, 225g, 250g, 275g, 300g, 400g en 500g. Alle verkooppunten in België en Luxemburg waar HARIBO Happy Cherries verkrijgbaar is, doen mee met deze geld-terug-actie. Deelname is uitgesloten voor aankopen die elders dan in België of Luxemburg zijn gedaan. 

Om deel te kunnen nemen dien je een account aan te maken op www.haribofun.com. Deelnemen aan deze geld-terug- actie is alleen mogelijk met de kassabon. Hiervan dien je een foto te maken en deze te uploaden op www.haribofun.com.  

De kassabon dient duidelijk leesbaar te zijn en de volgende items te bevatten:  
  • Aankoop is in België of Luxemburg gedaan 
  • Naam van het product: HARIBO Happy Cherries 
  • Datum van de kassabon valt in de actieperiode 
Er kan per kassabon van één HARIBO Happy Cherries product erop, per rekeningnummer en per persoon maar één keer gebruik worden gemaakt van deze geld-terug-actie. Deze actie mag in combinatie met andere kortingsacties of aanbiedingen gebruikt worden. Voor het uitbetalen van de cashback hanteren wij een periode van 14 dagen. Deze uitbetaling wordt uitsluitend uitgekeerd aan Europese IBAN rekeninghouders. 

Voor deze geld-terug-acties zijn de algemene voorwaarden van toepassing.