Ben je 13 jaar of ouder?
Avez-vous 13 ans ou plus?

Kies een land en vul je leeftijd in.
Choisissez un pays et entrez votre âge.

Actievoorwaarden

De Delhaize-actie ‘I Love HARIBO’ loopt van 28 maart 2019 tot 1 juni 2019. Bij aankoop van een Haribo verpakking maak je kans op een van de 50 Haribo fietsen.


Om deel te kunnen nemen moet je een account aanmaken ter verificatie van je e-mailadres. Bij volgende deelnames kun je met deze accountgegevens inloggen. Om kans te maken op een van de 50 Haribo fietsen stuur je je kassabon in via de actiepagina. Vervolgens wordt gecontroleerd of de kassabon aan de voorwaarden voldoet. Is dat het geval, dan wordt op automatische en willekeurige wijze (door middel van een sweepstake) bepaald of er een prijs gewonnen is. De prijzen worden na afloop van de actie willekeurig aan de winnaars toegewezen. Je kan dus niet zelf kiezen welk design (met snoepjes) je fiets krijgt.  
 
De actie geldt alleen bij de deelnemende Delhaize-supermarkten.  
 
De kassabon dient duidelijk leesbaar te zijn en de volgende zaken te bevatten:  
  • Naam van het Delhaize verkooppunt  
  • Naam van je Haribo product  
  • Datum van de kassabon 
Nog een keer meedoen? Dat kan! Om fraude te voorkomen mag je maximaal 5 kassabonnen inzenden per dag. We geven per persoon maximaal één fiets weg, dus heb je eenmaal gewonnen, dan maak je verder geen kans meer op een prijs. 
Een kassabon mag slechts eenmaal worden ingestuurd. 
  

Op uiterlijk 14 juni 2019 ontvangen de winnaars een email met het goede nieuws en instructies hoe ze de prijs kunnen claimen. Na ontvangst van deze email heb je 14 dagen de tijd om de prijs te claimen door je contactgegevens door te geven aan Haribo. Gedurende deze 14 dagen zullen we je eenmaal een herinnering sturen per mail. Indien de prijs na 14 dagen niet is geclaimd, vervalt de prijs en gaat deze weer in de prijzenpot.